Ampolla Antiga / Botella Antigua

Una de les coses que més ens agraden per decorar espais són les ampolles antigues. Tot i que normalment estan buides ens agraden encara que no tinguin cap contingut per beure (o que el contigut sigui tan antic com per no ser recomanat el seu consum :-).
 
Parlem d'ampolles de cervesa (com la foto de l'antiga ampolla de Cervesa DAMM), gasosa, sifó, vermut, refrescos o similars. Especialment si estan serigrafiades, tenen la marca amb relleu o un vidre atractiu.
 
Si teniu ampolles antigues per vendre o sou coleccionstes o en voleu per decorar un espai passeu-nos a veure per la botiga dels Encants o contacteu amb nosaltres. El Pintorofiu és especialista en la compra o venda d'ampolles o botelles antigues.
 
El Pintorofiu
Encants Barcelona
 
=================================================================================================================================

 
Una de las cosas que más nos gustan para decorar espacios son las botellas antiguas. Aunque normalmente están vacías nos siguen gustando aunque no tengan ningún contenido para beber (o que el contenido sea tan antiguo como para no ser recomendado su consumo :-).

Hablamos de botellas de cerveza (como la foto de una antigua botella de Cerveza DAMM), gaseosa, sifón, vermut, refrescos o similares. Especialmente si están serigrafiadas, tienen la marca con relieve o un atractivo cristal.

Si tiene botellas antiguas para vender o colecciona botellas o quiere decorar un espacio pase visitarnos por nuestra tienda en los Encants o contacte con nosotros. El Pintorofiu es especialista en la compra o venta de botellas antiguas.
 
El Pintorofiu
Encants Barcelona

 

Donde estamos

El Pintorofiu

Encants Barcelona
Planta 1 - Calle E
Castillejos,158
08013- Barcelona

Entrada directa por Calle E por Casp, entre Meridiana y Castillejos.

 

Contacto

Pintorofiu

Tel. (+34) 93 265 29 37

Email info@elpintorofiu.com

Horario:

Lunes, Miércoles, Viernes y Sábado.
9:30-15:00
16:30-19:30

 

Mapa